Happy Birthday To Me :>

Assalamualaikum ! 
hyep u alll :D
ary nie ary jadi syaaa ! haha serez aku suka weyy. thankyou sapa2 yang wish at aku to :D aku xarap hadiah pon dah wish pon alhamdulilah sbb ingt gak masa time aku lahir :D. oke owang pertama yang wish at aku ialah tepat2 kol 12;00 pagi 30.03.2012 ialahhh jeng jeng jeng ! my bby sygg!! muhd azrul :D. thankyou sayang :* bub igt gak birthday aygg <3 ala dlu my sayang la yang terakhir wish at aku. tapi tahun nie dye yag pertama :D. kedua mak aku n pak aku. ketiga kak angkat aku kak shima.sama tarikh annivesry ngn balak dye . n last2 kawan aku di facebook mahupun dekat ngn aku :D thankyou all :D sayang hampa ! haha. ermm hadiah ? haha aku xdapat banyak pon. aku dapat ice cream,coklat,n jersi FBT ! fuhhh! aku minat kot baju t2 :D hehe mak aku bagi ice cream mahai beb! haha n coklat yang aku minat iaitu crispy :D yum2!! hehe kedua pak aku bagi jersi FBT. payah owhh nak cari :\ tapi adew gak!! haha warna purple itam putih. cantek kan ? haaa tngok la sapa pilihhh eikah weii!! haha pastu aku ingt nk tulis nama at belakang jersi t2 :D nak tulis nama AZTIKAH 27 :D kelia arr ? 27 t2 tarikh aku ngn dye start cople . bulan 3 gak ary tu selasa :D AZTIKAH lak nama aku ngn dye :D . apa hang xtaw sat naa       http://saiasukewdomoygcomelmcmpapasaia.blogspot.com/p/jaime.html                                                                 
t2 link dye ampa baca la :D haha serez aku hepy. tapi da gak aku sad skit. nk taw sbb pew ? sbb kawan aku best friend aku fitnah aku weii. aku taw depa melawak bub nk smbut birthday aku tapi aku terasa weii sakit sngat ati aku nie :(  tapi xpa la ampa dah mintak maaf at aku . lupa lak ima n fiekah thankyou bub hadiah aku coklat cardbury at aku. hehe tapi selamat aku dari kena tepong haha :D pandai depa belakon! :P haihss! -,-' azrul ? haha my sayang xgy pa2 pun yang dye bagy ucapan n nyayian jeww :D swettz masa dye ucap to

#hadiah aku :)
wahhh! aku rindu dyeee :'\ huhu ermm sabar laa hati nie ya allah :(
erm to je kot k la bye thankyou ya sapa yang baca :D